Taslit a marketingesnek!

2011.10.27. 11:04

A beetető videók és csepegtetett hírek ideje lejárt, vagy legalábbis a végéhez közelít. Az utóbbi években elharapózott divat inkább idegessé teszi a motorosokat ahelyett, hogy a bankbetéten csoportosítanák át egy nagyobb összeget.

A Honda, a Kawasaki, Suzuki és a Yamaha mind ezt a marketingmódszert követte, de a sok kémfotóval a Triumph is felzárkózott. Az olaszok is rámoccantak a zsákutcának tekinthető beetetésre – annak ellenére, hogy a motor feltehetőleg részleteiben is nagyon szép lesz, nehéz őszintén örülni a legkisebb MV Agusta Brutalénak.

Az össze-vissza rázott felvételen feltűnő 675 köbcentis háromhengeres ugyanaz, amit az F3-ban megismertünk – az injektortérképet feltehetőleg gyengén áthangolják majd a meztelen motorhoz. A formáért Adrian Morton a felelős: a nevéhez több sikeres munka fűződik, ő rajzolta meg az F4-et, az F3-at, a Benelli Tornadót és a TNT-t is.

A Brutale 675 premierje a milánói EICMA motorkiállításon lesz.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.