Szúrta a szemét, átment rajta

2011.12.08. 12:00

Brian Capper szemét szúrta az építmény, nem hagyta békén a hatalmas ív, amely a durbani Moses Mabhida Stadion dísze. Hónapokon át csak nézte, majd a végén elhatározta: át kell motorozni rajta.

350 méteres távolság, 105 méteres magasság: az ilyenhez speciális gép kell, egy jó triálmotor. A 65 kilós, 300 köbcentis Beta pont alkalmas erre. Természetesen nem az 550 lépcső, hanem az állandó emelkedés volt a kihívás. Az ív tetején Brian ügyesen átgurult a kirándulók liftjén, majd jött a neheze, az ereszkedés – a melegedő fékek miatt aggódott, de szerencsésen befejezte a mutatványt.

„Húsz lépcsőnél többet még nem nagyon győztem le, se gyalog, se motorral. Most már mindkettő sikerült” – mondta a bemutató után.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.