Minek a kukásnak motor?

2011.12.10. 10:16

Igazán mókásra sikerült a KTM Duke 690 reklámja. A 18 éves modellcsalád legújabb generációja csodás, kellemes megoldásokkal dobták fel a már ismert és szeretett kontúrokat. A világ jelenlegi legerősebb utcai egyhengereseként számon tartott gép agresszív formákkal hódít: rövid, sportos és ahol kell, narancssárga.

Filigrán csővázhoz alumíniumból készült farokidomot rögzítettek. Nem csak jól néz ki, hanem könnyű is: együttes tömegük mindössze kilenc kiló. A Duke 690 össztömege 150 kilogramm. Az LC4-es ereje 69,1 lóerő, míg a szervizintervallumokat 10 ezer kilométerenként írják elő.

Akik eddig is szerették, talán most sem fognak elfordulni tőle. A reklámban máris prezentáltak néhány rajongót, akik elmondják, miért szeretik. Kedvencünk a kukás, aki szerint passzol a dzseki színéhez – ki mondta, hogy nem létezik osztrák humor?Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.