Kawasaki tesztnap Kakucson

2012.04.10. 15:51

Egy Kawasaki látványa önmagáért beszél, azonban azt már nehezebb szavakba önteni, hogy milyen érzés vezetni: éppen ezért az Ivanics Motors Kft, a márka hivatalos magyarországi importőre lehetőséget biztosít a motorozás és a márka szerelmeseinek, hogy kipróbálják a 2012-es év Kawasaki újdonságait. A tesztnapra április 13-án kerül sor a Kakucs Ringen.

A rendezvényen bárki részt vehet, aki érvényes vezetői engedéllyel rendelkezik, valamint a biztonsági előírásoknak eleget tesz. Mindenkinek lehetősége nyílik, hogy a habitusához vérmérsékletéhez, ízléséhez leginkább illő gépre üljön, legyen szó a ZZR 1400-ről vagy éppen az új Versysről.

A Kakucs Ringen a teljes 2012-es modellválaszték felvonul, így biztosan mindenki megtalálja a maga „párját”. A Kawasaki 25 százalékos kedvezménnyel kínálja az eredeti kiegészítő termékeket a rendezvény ideje alatt.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.