Meghalt a vétlen motoros

2012.05.25. 12:51

A kórházban meghalt az a motoros, akinek a járművével csütörtökön összeütközött egy személyautó Izsófalvánál - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t. Dobi Tamás elmondta: az autós Izsófalva irányából haladt Szuhakálló felé, amikor személygépkocsijával előzésbe kezdett, és a manőver közben nekiütközött a szemből érkező motorkerékpárosnak. A 43 éves miskolci motoros a kórházban belehalt sérüléseibe.

A rendőrség halálos közúti baleset gondatlan okozásának megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az autót vezető 38 éves ormosbányai férfi ellen.

A másik balesetben kamionnal ütközött egy szlovák motoros az M5-ös autópályán, a férfit a mentők kórházba szállították, utasa nem sérült meg - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője csütörtök este az MTI-vel. Szabó Anita elmondta, hogy a helyszínelés ideje alatt a 67-es kilométer után a leállósávban közlekedhetnek a járművek Szeged irányába.

Az ügyeletes szóvivő az eddigi adatok alapján azt közölte, hogy a szlovák motoros a belső forgalmi sávban haladt, amikor egy német rendszámú, pótkocsi nélküli nyerges vontató a másik sávból elé vágott.