Papucsban kétszáz felett

FIM Sidecar képriport

2012.06.11. 16:38

Az oldalkocsisok világa a normál motorosok számára felfoghatatlan, érthetetlen vetülete a közlekedésnek. Ha szóba kerül, legtöbben a hajóval kiegészített Jawákra, MZ-kre meg Uralokra gondolnak – a 200 felett száguldó 200 lóerős áramvonalas papucsok egy más dimenziót jelentenek.

Döbbenetesen izgalmas és látványos csatákat vívnak ezek a párosok. A hétvégén a Hungaroring adott otthon a FIM Sidecar futamának és társrendezvényeinek – az elektromos sportmotorok mellett a magyar bajnokság versenyzői is a rajtrácsra álltak.

A német-francia Jörg Steinhausen-Grégory Cluze páros nyerte az oldalkocsisok versenyét – ők a BMW S1000RR négyhengeresével hajtott motorral álltak rajthoz. Kattintsák végig óriási, nagyképes galériánkat: Kollár Tamás fotói a box és az aszfalt történéseit is izgalmasan mutatják be.

Még több kép a galériában, kattintsanak!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.