A luxusra van pénz. Már akinek...

2012.12.05. 12:46

Lehet, hogy visszatér a világ egyik legöregebb motormárkája, a Matchless? Egy biztos, mozgolódás van a háttérben: görög tulajdonból az olasz Franco Malenottihez kerültek a jogok. A Belstaff ruha- és kiegészítőmárka tulajdonosa egyelőre optimista – 2014-re már prototípussal szeretne színre lépni.

Természetesen régies, klasszikus dizájnban gondolkodnak, exkluzív, drága motorkerékpárokban: ha másra nem is, erre még van piac. A hajdani legendás café racerek és scramblerek utódjait első körben Angliában és Olaszországban szeretné forgalmazni az üzletember.

alenotti elmondta, hogy ő és két fia, Emanuele és Michele, rajonganak a régi motorokért és kiegészítőkért – nem véletlen, hogy az elfeledett Belstaff márkát is gyönyörűen felvirágoztatták, szintén a fizetőképes, prémium tárgyakra fogékony vásárlókat megcélozva. A Matchless-szel ugyanezt szeretnék; ki tudja, talán még sikerülhet is nekik.

 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.