Építs motort öngyújtóból!

2014.10.26. 10:44

Azt már a Totalcar és a Totalbike olvasói is bebizonyították, hogy motorkerékpár-makettet szinte bármiből lehet építeni. Az internet bugyraiból előkerült fotók tanulsága szerint nem kivétel ez alól az öngyújtó sem.

Egy motorhoz két öngyújtóra van szükség, a szétszerelés után alkatrészek tömkelege áll rendelkezésünkre. Van itt ülés, fejidom, hátsó lámpa, bütykös gumi és dupla kipufogó is. Nyilván kell hozzá némi fantázia és egy pici kézügyesség, de vasárnap délutáni szórakozásnak első osztályú az öngyújtó-motorépítés.

A végeredmény, mint látjuk, lenyűgöző. Hátulról egészen motorformájúnak néznek ki az alkotások, és elölről sincs szégyenkeznivalójuk. Igaz, itt a böszme fejidom megítélése már ízlés kérdése, az összkép mindenesetre rendben van.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.