Karácsonyi akciók a Shox-nál

2014.12.04. 13:13

Vasárnap már meggyújtottuk az első gyertyát az adventi koszorún, és a nagyáruházakban is felcsendültek a karácsonyi dallamok, ezerrel tolják az arcunkba az ünnephez köthető termékeket. Évek óta hagyomány már, hogy december elején a Shox kiadja karácsonyi katalógusát, amelyben jókora akciókkal célozzák meg a motorosokat. Ráadásul nem is rossz cuccokkal. Az idei felhozatalban szerepel többek között bőrruha, bukósisak, lánc, vagy éppen sodronyzár is.

A Unique női dzsekit kivehető thermobéléssel szerelték fel, a komfortos motorozás érdekében pedig sem a vizet, sem pedig a hideg fuvallatokat nem engedi át. Hogy viselője biztonságban érezhesse magát, bioelasztán könyök- és vállprotektorokat, és ütéstompító hab hátprotektort is kapott a dzseki. Akik az igazán csajos színeket kedvelik, azok rózsaszínben, akik visszafogottabban öltözködnek, azok feketében is hazavihetik, 25900 helyett most 16900 forintért.

A Difi Valencia Pro bőrruha akár sportmotorosoknak is ideális. A kétrészes szerelés marhabőrből készült, amelyet sztreccs betétek tesznek kényelmesebbé. 3D-s hálós bélésének köszönhetően kiválóan a testhez simul. Protektorainak elhelyezkedése állítható. Fekete és fehér színben is kapható, az akció ideje alatt 174900 forint helyett 149900 forintért.

Abban, hogy ne csak testünket, hanem fejünket is védjük, a Jet 830 Contrast bukósisak segít. Izzadásgátló bélése kivehető és mosható, plexije karc- és torzításmentes. A héjszerkezet lakkozása UV-védelmet nyújt, emellett pedig integrált napszemüveg teszi nyáron is jól használhatóvá a bukót. Az ezüst/króm és a kék színű változat most egyaránt 19900 forintba kerül, 31900 helyett.

Nemcsak a ruházkodásban, hanem a karbantartásban is jól jöhetnek a Shox akciói. A Tsubaki 525 XRG 124 lánc például jelentős kedvezménnyel, 45940 helyett 27990 forintért vihető haza.

Motorunk lopásvédelméről pedig az SXP sodronyzár gondoskodik. A sodrony acélgyűrűk fedik, kívül pedig vízálló gumiborítás véd a beázástól, és ennek köszönhetően a fényezést sem karcoljuk össze. Most 3490 forint helyett 1390 forintért.

Bár a hideg beálltával sokan már téli nyugalomra helyezték motorjukat, a Shox karácsonyi akciói nekik is jól jöhetnek. Észre sem vesszük, és hamar ki is tavaszodik, akkor pedig hasznát vehetjük a kedvezményesen beszerzett ruháknak, kellékeknek. Ja, és persze motoros rokonainknak, barátainknak ajándékot is könnyebben választhatunk.

Az akció december 1-től egészen december 23-ig érvényes.

Az akciós katalógus letölthető erre a linkre kattintva.