Kölcsönből erősít az Agusta

2015.01.03. 10:41

Tizenöt millió eurós kölcsönből fedezheti a következő négy év terjeszkedését az MV Agusta. Az olasz motorgyártó az országhatárokon kívüli fejlesztésekre fordítaná ezt az összeget. Megerősítenék pozíciójukat az Amerikai Egyesült Államokban, de emellett Brazíliában és Délkelet-Ázsiában is komoly terveik vannak.

Az Agusta egyébként is mozgalmas időszakon van túl. Másfél éve a vezetésben történt személyi változás, tavaly ősszel pedig az AMG vásárolta be magát a cégbe. Ez utóbbi reményeik szerint adhat némi stabilitást, és a márka újra elindulhat a növekedés útján.

A tervek között most a modellpaletta színesítése, az amerikai kereskedő- és szervizhálózat bővítése, az ügyfelek igényeinek való, teljesebb körű megfelelés szerepel. Emellett pedig olyan piacokon is jelen lennének, ahol folyamatos keresletnövekedésre számítanak. Éppen ezért tartják fontosnak Brazíliát és egyes ázsiai országokat.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.