46 millió forint lesz a Honda legdurvább sportmotorja

2015.01.19. 20:08 Módosítva: 2015.01.19. 20:09

Az egyik legnagyobb japán napilap hozta le a hírt, miszerint jóváhagyta a Honda az RC213V-S projektet, és az is kiderült, hogy átszámítva nagyjából 46 millió forintos árra számíthatunk.

A prototípus ősszel az EICMA-n mutatkozott be, és minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy egy tükrökkel, lámpával és rendszámtartóval szerelt MotoGP motort állítottak ki. Úgy tűnik, ez ennyibe kerül. Nagyon viszonyítási alapunk nincs, hiszen ilyen különleges, utcán is használható versenymotort nagyon-nagyon rég nem mutattak be – a Honda NR750 és a Ducati Desmosedici óta lényegében semmit.

Kevés fog készülni belőle, azt viszont mind el fogják tudni adni: ezen az áron ez nem termék, hanem befektetés, sajnos ugyanezért utcán sem fogjuk látni őket, gyűjtemények ékkövei lesznek.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.