Készül az új Husqvarna

2015.03.09. 15:35

Egy KTM 690 Duke és egy 1190 Adventure társaságában kapták le két Husqvarna prototípust. A két motor nagyon hasonló – az egyik igazából nem is újdonság, az ősszel bemutatott 701 Supermoto részleteit már ismerjük, a másik pedig annak az enduro változata, elöl 21-es, hátul 19 collos kerékkel.

Mindkét modell műszakilag a KTM hasonló típusain, a KTM 690 SMC R-en és a 690 Enduro R-en alapul, tehát a motor, a váz, a fékek és futómű lényegében megegyezik az osztákok motorjaival, a különbséget a beállításokban, a külsőben és a perifériákon kell keresni.

De mit keres ott a 701 Supermoto álcázva? Egy-egy új modellből egyszerre 7-8 prototípus is fut, ezekről gyakran a szériaváltozat bemutatása után sem szedik le az álcázást, és teszt célra továbbra is üzemben tartják, vagyis valószínűleg referenciaként vett részt a teszten.

A fotók egyébként Tenerifén készültek, és egy spanyol fórumon bukkantak fel.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.