Scrambler és robotsáska három kerékkel

2015.03.25. 13:11

A Yamaha kapásból két új háromkerekű tanulmányt leplezett le – úgy tűnik, a tavalyi 01GEN tanulmány hatalmas lendületet adott a tervezőknek, illetve komolyan bővítenék a Tricity-vel kezdett vonalat, vagyis olyan robogók gyártását, amivel első sorban az autósokat csábítanák át robogóra.

A két frissen megmutatott tanulmányt 03GEN-f-nek és 03GEN-x-nek hívják, az előbbi egy futurisztikus, kicsit robotsáska-harcos külsejű darab, míg az utóbbi egy scrambleres ihletésű klasszikus darab, már amennyire egy háromkerekű robogó kapcsán le lehet írni a klasszikus szót. A pontos műszaki tartalomról eddig nagyvonalúan hallgatnak.

Ha valaki élőben nézné meg az újdonságokat, messzire kell utaznia, ugyanis először Bangkok Motor Show-n turnéztatják meg őket.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.