Mit kell tenni, ha bejössz egy csajnak?

2015.07.15. 14:22

Hát mit, hát mit?! Szmokingban egykerekezni, te bugyuta, még ezt sem tudod? Az MV Agusta reklámja elég egyszerű, és üzenete is nagyjából annyi, mint egy Pumped Gabó táncnak. Vagyis ha jól nézel ki, akkor királynak érezheted magad, a csavar annyi, hogy ha már akkora király vagy, hogy egy MV Agusta F3-mal csapathatsz, akkor el is engedheted a csajozást.

Hogy ehhez miért erőltetik a James Bondos körítést, az egy dolog, sokkal érdekesebb, hogy készült-e belőle Mercedes változat is, amiben végül a motor a garázsban marad?

A Mercedes jelenlétre egyébként magyarázat, hogy nem is olyan régen a német autógyártó 25%-os tulajdonrészt vásárolt az MV-ben.

A sármos-szmokingos figurát egyébként egy francia stuntrider, Thibaut Nogues alakítja, és a látványos egykerekezést, stoppie-t és drifteléseket is ő mutatja be a motorral.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.