2015.12.01. 08:40

A motorosok sokfélék. Van, aki ilyenkor már rá sem néz a télire elrakott, betakargatott gépre, és van olyan is, akinek csak most kezdődik igazán a móka. Az azonban legtöbbünkben közös, hogy motorkerékpárunknak és saját magunknak is szeretnénk a legjobb cuccokat megadni. Ebben segít ismét a Shox, az ország egyik legnagyobb motoros áruháza. Ahogy már megszokhattuk, karácsonyra ezúttal is combos akciót hirdetnek, egyes termékekért akár nyolcvan százalékkal kell kevesebbet fizetni.

A sisak kötelező kelléke a ruhatárunknak. A Shoxnál most az MDS Fullsun az egyik legjobb ajánlat. Termoplaszt héjszerkezettel készül, két különböző héjmérettel. Összetett szellőzőrendszerrel látták el, bélése pedig kivehető és mosható. Kétféle színben, fehérben és matt feketében is kapható. 37 900 forintról 19 900-ra zuhant az ára.

Na jó, de mit vegyünk a sisak alá? Nagyszerű választást jelent most a Dane Svino maszk. Felső része bőrbarát, a nyaknál pedig háromrétegű, szélálló anyagot használtak, nem bízták a véletlenre a védelmet. Az orrnál és a szájnál perforált a maszk, ami a be- és kilégzést is megkönnyíti. 8 990 forint helyett most 4 990-ért vihető haza.

Ha már elindulunk, mibe pakoljunk? Cuccaink biztonságban lesznek a Kenta tanktáskában. Az áramvonalas, mágneses sport-tanktáska felső borítása kemény, így nem nyomjuk szét a holminkat, amely nagy sebességnél is jó helyen lesz. A leárazás itt is messziről látható, szabad szemmel is: 31 900 helyett 14 900 forintba kerül.

A friss Shox katalógus letölthető erre a linkre kattintva!