Te jó ég, mi folyik itt Budapesten?

2015.12.15. 10:28

A Mokka Cycles a motorépítés nagyon szimpatikus vonalát képviseli, filigrán, régi motorokat alakítanak át nagyon igényesen, letisztult stílusban. Mindezt úgy, hogy a két fős csapat Sao Paolótól Berlinen át New Yorkig bárhol elképesztően menő lenne - ha nem tartanám nyominak, amikor valaki a Bonanza Banzájt magyar Depeche Mode-nak nevezi, akkor simán dobálóznék azzal, hogy ők egyszerre a hazai Blitz és Deus, így viszont csak annyira futja, hogy kurva jól csinálják, amit.

Legutóbbi munkájuk egy Honda GL500, ami igazából egy idomos CX500, megbízhatóbb tranzisztoros gyújtással. Lerúgdosták róla az idomokat, és egy igen jóképű café racert építettek belőle, az eredményről pedig a hazai motorizált hipszterek videós krónikása, a TurbóMetál elég jó filmet forgatott.

Ha nem lennének ismerősek a helyszínek a Petróleum utcától a Belvárosig, simán benyelném, hogy valami fullos studió készítette egy amerikai divatház hipszter kampányához.

A videón látható találkozó egyébként az Iron and Wind bulija volt, amiről Mopedblog Ágoston szerint annyit késtek a szervezők, hogy ő másfél óra várakozás után megunta, és hazament aludni. Biztosan nem tudta, hogy ez próbatétel volt, mint a Harcosok klubjában a ház előtt várakozás.