Még idén jön az új MV Agusta Brutale 675

2016.01.27. 12:22

Tavasz végén-nyár elején jön az új MV Agusta Brutale 675. Az újításra nem azért van szükség, mert elfáradt volna a típus, egyszerűen a szabályozások mentek ki alóla. Az új 675-ös Brutale viszont már meg fog felelni az Euro4-es környezetvédelmi előírásoknak.

Előreláthatóan ugyanazokat a módosításokat végzik el a 675-ösön, mint a 800-as változaton, vagyis felülvizsgálják a futómű-geometriát, frissítik az elektronikai csomagot (kipörgésgátló, ABS, gyorsváltó), módosítják a fényszórót, a kipufogót, a vezérlőprogramot, illetve átszabják a külsőt.

Bár a 2016-os Brutale 800 gyengébb és nehezebb lett az elődjénél, cserébe alacsony fordulatszámnál jobban megy, ám ami ennél a motornál sokkal fontosabb: iszonyatosan jól néz ki, és ez a 675-ösre is igaz lesz. Érdemes tudni, hogy bár a 800-as katalógusadatai romlottak, de az első hiteles beszámolók szerint a vezetési élmény javult, lényegesen kerekebb lett az összkép.

De nem csak a Brutale sorozatot, hanem az MV összes háromhengeresét is frissíteni fogják még idén, így a Dragster 800-at és a Dragster RR-t is.