Százhatvannal, menekülés közben bukott. Túlélte

2016.02.15. 08:18

Az őt üldöző rendőrök elől próbált meglógni egy motoros a kaliforniai San Diegóban. A dolgok azonban nem pontosan úgy alakultak, ahogy eltervezte. A hírek szerint Suzuki GSX-R-ével százhatvan kilométer per óra körüli sebességgel eltalált egy Kiát.

Az esetről videó is készült, amelyen látszik, hogy a becsapódás erejétől a Kia a forgalommal szembe fordult. Az autót vezető nőnek nem esett baja. Mindeközben a motor szikrázva csúszott az autópálya aszfaltján, és az eleje le is szakadt.

What's Now: A motorcyclist going at least 100 mph slammed into the back of a car on I-805 early this morning. Remarkably, he was left standing on his own two feet before being arrested. Story: sdut.us/1TaOjDM

Posted by The San Diego Union-Tribune on Tuesday, February 9, 2016

A motoros a bukás után saját lábán ment oda az autópályát középen kettéválasztó betonelemekhez. Kezei és lábai is mozogtak, de szemmel láthatóan igen komoly fájdalmai voltak. A rendőrök kórházba szállították, sérüléseiről bővebb információt nem hoztak nyilvánosságra. Azt azonban biztosra veheti, hogy tettéért felelősségre vonják majd.

Forrás: The San Diego Union-Tribune