Titokzatos Honda első lámpa bukkant fel

2016.04.06. 16:56

A Honda benyújtotta a szabadalmi kérelmét az Európai hatóságoknál egy lámpára - amit vélhetően a CBR250RR-re szánnak. Az nem volt titok, hogy egy pörgős, könnyű, soros kéthengeres sportmotoron dolgoznak, sőt, a motor formáit is ismerjük már, hiszen ezt a modellt készítették elő egy éve a  Light Weight Super Sports Concepttel. Akkor egyedül a lámpa volt kérdéses, mert a tanulmány csíkszemei hiába néztek ki nagyon jól, esélytelen, hogy akkora fényszórók kellően be tudják világítani az éjszakát.

A most kiszivárgott lámpa már a végleges változat, és valamennyire megőrzik a tanulmány tekintetét, ám ennél érdekesebb, hogy a fényszóróban kapott helyet egy apró légbeömlő.

A szabadalmi leírásból egyébként nem derül ki egyértelműen, hogy a CBR250RR-hez készül, így megeshet, hogy végül a  következő CBR600RR vagy az új Fireblade orrán fog felbukkanni.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.