Készülj az őszre a Shox-szal

2016.08.27. 13:04

A nyárnak sajnos már hamarosan vége, de a motoros szezonnak még közel sem. Jöhetnek a nagyszerű őszi túrák az egyre színesebb természetben. Ha a nyáron már elhasználódott a felszerelésünk, vagy csupán időben szeretnénk felkészülni a következő szezonra, érdemes megint megnézni a Shox akcióit.

Jelentős kedvezménnyel vihetjük most haza például a Shox Start bőrruhát. A strapabíró, masszív cucc elasztikus betétjei elősegítik a könnyebb mozgást. A könyököt, a vállat, a térdet és a csípőt is protektorok védik, a kulcscsontnál ütéstompító cellákat helyeztek el. Most 99900 helyet csupán 79900 forintba kerül.

Az AGV K3 SV Vulcan bukósisak többféle színben és méretben is elérhető. Beépített, UV-szűrős napszemüveggel szerelték fel, szellőzőrendszere pedig fejlett, a csúcskategóriás versenysisakokéhoz hasonló. Ára most 73900 forint helyett csak 59900 forint.

Rendes túrához megfelelő dobozra is szükségünk lesz. A Givi Maxia 3 E55N doboza duplafalú. Befogadóképessége 55 liter, legfeljebb tíz kilogrammot pakolhatunk bele. Akár két zárt sisak is befér. 92900 helyett 72900 forintért vihetjük haza.

A friss Shox-katalógus letölthető erre a linkre kattintva.