Már nyelezik az új CBR1000RR-t

2016.09.20. 16:36

A Honda tisztességesen ráfeküdt a 2017-es újdonságokra, még egy külön honlapot is létrehoztak nekik, ahol szép lassan csöpögtetik az információkat, mint például az új CBR1000RR első promóvideóját.

A videót a háttér alapján az Egyesült Államokban a Thunderhill Raceway Parkban vették fel, és nem sok minden derül ki belőle - a Total Control címből azért ezt-azt ki lehet találni, például hogy végre felszerelik kipörgésgátlóval a típust.

Egy korábbi kémfotó alapján sejteni lehet, hogy a 2017-es CBR1000RR nem egy teljesen új modell, alapjaiban megegyezik az aktuális Fireblade-del, inkább egy alapos ráncfelvarrás/továbbfejlesztés lesz.

A Honda újdonságait gyűjtő honlapon az RR mellett szerepel az X-ADV is, de ami sokkal érdekesebb, egy Express Yourself (fejezd ki magad) felirattal van még egy letakart motor - amiről egyelőre semmit nem tudni.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.