2016.10.03. 13:00

Közös fejlesztésű légzsák-dzsekivel próbál hozzájárulni a motorosok biztonságához a BMW és az Alpinestars. A Street Air Dry lényege, hogy a motorkerékpártól függetlenül, mindenféle szenzorok nélkül, önállóan működik. Így lényegében bárki, bármilyen gépen használhatja.

A kabátot a Street Air mellény funkcióinak támogatására fejlesztették ki. A mellény elsősorban a hát, a vese, a mellkas és a vállak környezetében nyújt védelmet, a test bukáskor leginkább veszélyeztetett területeit hivatott megóvni. A szenzorokat is a testhez közel helyezik el. A védelem szempontjából kulcskérdés az azonnali felfúvódás is. Ez a gyakorlatban 25 ezredmásodpercet jelent, és ráfutásos baleseteknél is működik.

A cél az volt, hogy amikor utcáról terepre merészkedünk, akkor se kelljen kikapcsolni vagy átállítani a rendszert. A változó terepviszonyokhoz magától alkalmazkodik a Street Air mellény. Egyébként ez a két gyártó együttműködésének első közös terméke.

A légzsákos ruházat már októbertől kapható, női és férfi kivitelben, valamint többféle színben.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.