Nem haltak ki a merész formatervezők

2016.11.18. 09:14 Módosítva: 2016.11.18. 09:17

A Digimoto BMW R 1200 R Concept egy hármas együttműködés eredménye, amihez a német dizájner, Zanotti, az ipari formatervező központ, a Greydev és a Wunderlich kiegészítőgyártó kapaszkodott össze.

Az alapot egy BMW R 1200 R adta, amit először lényegében elbontottak, és a nyers mechanikára húzták rá a minimalista formát. A tömör felnikkel és az aerodinamikus telószár-burkolatokkal nem egy könnyen fogyasztható, a felületes szemlélő fejében azonnal összeálló tanulmány, szóval leginkább az érdekes jelzőt használnám rá.

Az ülés mintha gördeszka újrahasznosításából született volna, a zárófény teljesen szokatlan, a fényszóró pedig leginkább egy Daft Punk sisakra hasonlít. A tank alakja sem átlagos, ráadásul azzal, hogy alatta át lehet látni, olyan, mintha a motor felett lebegne.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.