Tudod, kinek köszönheted a térdkoptatót?

2017.05.02. 13:34

A motoros ruhákat gyártó Dainese és a hozzá tartozó bukósisakgyártó AGV összevont évfordulós bulit tartanak, 115 évnyi tapasztalatukra hívják fel a figyelmet - úgy jön össze, hogy a Dainese 40, az AGV 75 éves. Az Anniversario Collectionbe 15 póló és két bőrdzseki tartozik, és megidézik a motoros ruhák evolúcióját, illetve különböző legendák előtt tisztelegnek - illetve azoknak a fejlesztéseknek, amiket a legendáknak köszönhetünk.

Például mit adott nekünk Barry Shenne? Mármint a rengeteg győzelmen kívül, amit 50-től 750 köbcentiig felmutatott? Az agresszív stílusát néha látványos esések kísérték, így ideális partner volt a Dainese számára az első gerincprotektor fejlesztésénél. De ott van Giacomo Agostini, aki a vastag, színes bőrök bevezetését és a dupla bőrből varrt biztonsági állszíjat köszönhetjük, vagy a harmadik felemlegetett sztár, Kenny Roberts, akinek a közreműködésével megszülettek az első térdkoptatók.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.