Jövőre teljesen új lesz a BMW S 1000 RR

2017.07.24. 16:50

Legutóbb 2015-ben nyúltak bele mélyebben a BMW S 1000 RR-be, és idén ugyan kapott egy továbbfejlesztést, hogy teljesítse az Euro4-es normákat, de 2018-ra egy újabb továbbfejlesztés várható.

2018-bmw-s1000rr

A német Motorrad magazin legendásan jó viszonyt ápol a BMW motorgyártó részlegével, így szinte biztosra vehetjük, hogy amit írtak, az úgy is lesz. Az értesüléseik szerint alapoktól újragondolt RR érkezik jövőre, aminek a váza és a blokkja is új lesz. Ezen felül áttervezett lengővillát, új idomokat, új kipufogórendszert, és fényszórókat jósolnak.

Emellett új, még jobban személyre szabható elektronikus asszisztensek és színes TFT műszerfal is várható - a motor teljesítményéről viszont nem esett szó, feltételezhető, hogy az aktuális 200 LE is több, mint elég.

A 2018-as S 1000 RR-t valamelyik őszi kiállításon mutatják be.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.