Jöhetnek a kis köbcentis Triumph-ok

2017.08.08. 16:43

Együttműködési megállapodást kötött a Triumph az indiai Bajajjal. A közös munka kisebb köbcentis motorkerékpárok gyártására terjed majd ki, azt mondják, igyekeznek kihasználni a két vállalat erősségeit.

triumph

A projektből mindkét fél profitálhat, hiszen a Bajaj szélesebb palettát kínálhat a hazai piacon és a környező országokban, a vevőket pedig egy komoly hagyományokkal bíró névvel tudja csábítgatni. A Triumph pedig a világ egyik legnagyobb – sőt, jelenleg a legnagyobb – motorpiacán növelheti eladásait.

Azt egyelőre nem tudni, pontosan milyen kategóriákban gondolkodik a két gyártó. A bejelentésről szóló közleményben közepes hengerűrtartalmú gépeket emlegetnek, Indiában pedig a 100-300 köbcenti közötti motorkerékpárok a legkelendőbbek. Nem kizárt tehát, hogy 250 és 500 közötti terveket szövögetnek.

A Triumph-Bajaj együttműködés keretein belül készülő gépekből Európába nagy valószínűséggel nem hoznak majd, de ez még nagyon a jövő zenéje. Mindenesetre várjuk a további fejleményeket.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.