Az év legpiperkőcebb motorozása lesz

Distinguished Gentleman's Ride

2017.09.19. 14:07

Friss!

A felvonulás lezajlott, viszont friss hír, a DGR során gyûjtött pénzt egy aukcióval is megfejelik, jótékony célra elárvereznek egy kellõen disztingváltan és elegánsan átépített, 1982-es Yamaha XS250-et, amit az alkalomra különleges fényezéssel ütöttek fel.

dgr yamaha

Licitálni itt lehet, a motorról további képeket erre találsz, a korábbi állapotáról és történetérõl pedig itt olvashatsz.

Hétvégén, szeptember 24-én lesz a Distinguished Gentleman's Ride, a kifogástalan úriemberek motoros felvonulása. Alapvetõen ötcsillagos piperkõc buliról van szó - klasszikus és épített motorokkal, szép öltönyökkel, pazar kiegészítõkkel - de ennél azért kicsit bonyolultabb a történet.

Részt vennék, mit kell tennem?

1. Regisztrálj. Ez az első és legfontosabb, ha ez nincs, semmi nincs. 

2. Klasszikus, vintage motorral érkezz, elegánsan felöltözve.

3. Ha már ott vagy, ne előzd meg a felvezetőt.

4. Viselj a szabályoknak megfelelő bukósisakot.

5. A motorod papírjai, biztosítása legyen rendben.

Részletes szabályok, tudnivalók itt.

A hírek szerint ezzel a motorral is történni fog valami a DGR során
A hírek szerint ezzel a motorral is történni fog valami a DGR során

A DGR egy jótékonysági megmozdulás, célja az adománygyűjtés - a férfiakat érintő bajok, például prosztatarák, és hasonló kellemetlen dolgokkal kapcsolatos kutatásokhoz gyűjtenek pénzt. A felvonulás és az adakozás között nincs összefüggés, oda lehet menni adományozás nélkül, és otthon maradva is lehet pénzt küldeni.

dgr 3

A DGR-ről befolyó pénzt nem lopják el, a Movember alapítványon keresztül, átlátható módon költi el, tipikusan olyan dolgokra, amik Magyarországon is súlyos problémát jelentenek. A különböző szűrésekre és vizsgálatokra ugyanis a férfi nem panaszkodik elv mentén a legtöbben csak akkor jutnak el, amikor már késő.