212 lóerő lett, maradhat?

2017.09.29. 16:11

Az MV Agusta és a Formula-1 pilóta, Lewis Hamilton folytatják a közös munkát, aminek legújabb eredménye az F4 LH44-es változata. A Hamilton ízlését tükröző motorból mindössze 44 darab készül, egyenként 21 millió forintért.

Eddig az LH44 kiadások csak optikailag jelentettek többletet az alapmodellhez képest, az F4 esetében viszont kapásól jár egy race kit, amelynek része a titán SC Projekt kipufogó - a gyári néggyel szemben ez csak egy cső, és kísértetiesen hasonlít ahhoz, amit Leon Camier superbike versenygépén is látni - csúcsteljesítménye így 212 lóerő, amivel azért odébb lehet állni.

A hergelt teljesítményen kívül a futómű is különleges, elöl Öhlins NIX 30 teleszkópvilla, hátul TTX 36 rugóstag veszi fel az utat - ezek mind a svéd futóműspecialista csúcs termékei.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.