A BMW is lejjebb adta

2017.11.09. 15:56

Az ultra-luxus C 650 GT és a luxus-sport C 650 Sport után egy ligával lejjebb játszó robogót is bemutattak, a C 400 X-et. Nem csak köbcentiben és teljesítményben mentek le, hanem kiterjedésben is, a batár díványok után a C 400 egy teljesen élhető méretű, logikus közlekedési eszköznek tűnik.

A váz acélcsövekből készül, az új fejlesztésű egyhengeres blokk pedig 350 köbcentis, 34 lóerős teljesítménnyel és 34 Nm nyomatékkal. Mindehhez 204 kilós menetkész tömeg tartozik, a végsebessége 138 km/h.

A hagyományos első teleszkópvilla belsőcső-átmérője 35 milliméter, hátra két darab rugóstagot szereltek. A robogót elöl két darab 265 milliméteres féktárcsa lassítja, melyekbe radiálisan rögzített négydugattyús nyergek marnak. A biztonságról kipörgésgátló és ABS gondoskodik.

A fényszórók ledesek, a műszerfal pedig egy 6,5 collos színes TFT kijelző.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.