Pengeéles túraenduró lett a KTM 790 Adventure tanulmány

2017.11.09. 10:15

A szériakész 790 Duke mellett az EICMA-n a KTM bemutatta a következő nagy sláger előzetesét, a 790 Adventure R tanulmányt. Az alapok azonosak, a térhálós vázba az új, 799 köbcentis, soros kéthengeres blokkot csavarozták, ami várhatóan gyengébb lesz, mint a Duke-ban - ott 105 lóerőt tud, az Adventure-ben valószínűleg 95 lóerő körüli teljesítménnyel lehet számolni, közepes és alacsony fordulaton viszont robbanékonyabb lesz.

A képek alapján az első kerék 21-es, a hátsó 18-as, a tank mélyen lelóg a blokkra. Ami mindenképpen más lesz a szériamodellen, az a fényszóró - a tanulmányénál nagyobb ledes lámpákat várhatunk.

A kész változatot várhatóan egy év múlva mutatják be, a forgalmazása pedig 2019-ben indul. Vélhetően két kivitel lesz belőle, egy 19-es és 17-es kerekeken gördülő utcai, és egy 21-18 collos párosra állított, terepesebb kiadás.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.