Bemutatták a Honda Cross Cubot

2018.02.08. 11:03

A tavaly októberben, Tokióban mutatta be a Honda a Cross Cub 110 tanulmányt, most pedig elkészült a szériaváltozat 50 és 110 köbcentivel. Kizárólag belpiacon fogják forgalmazni, ami nagy kár, mert a Cross Cub betyárul néz ki.

Az alap ismert, egy sima Super Cub, amelyet endurós és haszongépjárműves elemekkel ütöttek fel - jó az első sárvédő, a mélyebbre szerelt, ráccsal védett első lámpa is adja, valamint a masszív rugóstag és a kipufogó is szép. A 110 köbcentis változaton ráadásul 17-es kerekek vannak.

Bár eddig a Honda nem adta jelét, hogy a Super Cubot vagy a Cross Cubot Európába hoznák, azt tudni, hogy tudják az Euro4-es normát, ugyanúgy, mint a tavalyi 125-ös Monkey-tanulmány, tehát elméletileg benne van, hogy itt is beindítják a forgalmazást.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.