A bajnok elkötelezte magát

2018.02.27. 16:49

Meghosszabbította szerződését a Repsol Hondával Marc Márquez. A világbajnoki cím védője így további két szezonban, 2019-ben és 2020-ban is a japánok gyári csapatát erősíti. A HRC már hivatalosan is bejelentette a hírt.

video-marc-marquez-rides-honda-motogp-bike-up-downhill-ski-cours

 

Mindez persze nem jelent nagy meglepetést, hiszen Márquez és a Honda kapcsolata igen eredményes, és világra szóló konfliktusokról sem lehet hallani a két fél között. A 25 esztendős spanyol klasszis 2013 óta versenyez a királykategóriában, végig Hondával ment, négy világbajnoki címet és egy bronzérmet szerzett.

Az utóbbi időben felröppentek már pletykák arról, hogy más gyártók ajánlatai is ott voltak a spanyol pilóta asztalán, ő pedig nyitott is volt azokra. Nem tudni, hogy kik környékezték meg a világbajnoki címvédőt, de végül úgy döntött, hűséges marad a Hondához. Vélhetően nem hozott rossz döntést, az RC213V ugyanis jól teljesített a téli tesztek alatt, így Márquez az idei évadnak is győzelmi esélyekkel vághat neki.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.