Magyarországon készül világrekordra a Suzuki

2018.05.25. 11:22

A Suzuki hazai képviselete Guinness rekordot szeretne dönteni június 9-én a Hungaroringen, céljuk, hogy a legtöbb azonos márkájú - logikusan: Suzuki - motorkerékpár legyen egy helyen. Az eseményre mindenféle Suzuki motort várnak, a lényeg, hogy legyen rajta rendszám.

A világrekord mérése 13 órakor kezdődik, érdemes korábban érkezni, hogy legyen idő a regisztrálásra, majd a rekordban résztvevő motorok közösen hajtanak fel a ringre. Az aktuális rekordot a belgák tartják, ők 915-en mentek 3,2 kilométert.

A nap többi részében különböző programokkal lehet elütni az időt, lesz pályamotorozás felvezetéssel és szabadon, ki lehet próbálni különböző tréningeket, illetve le lehet méretni a motor teljesítményét. Extraként kiállítják Alex Rins MotoGP-s GSX-RR-jét, amivel idén dobogóra állt.

A pályamotorozásra és a vezetéstechnikai tréningre már lehet online regisztrálni, a rekordkísérletre pedig a helyszínen lehet, a részletek és a pontos program itt olvasható.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.