Ez lesz a legegyszerűbb motoros navi

2018.06.29. 14:13

A világ legegyszerűbb motoros navijának ígérkezik ez a motoyó. A Beeline Moto egy frissen indított startup, és még csak most gyűjtik a tőkét a gyártáshoz. A lényeg, hogy a motoros navit a lehető legegyszerűbbre redukálják, és ennek ez a kis körműszer lett a vége, amin lényegében egy nyíl van csak, ami mutatja, hogy merre fordulj - illetve apró betűvel kiírja, hogy hány méter múlva.

Az eszköz vízálló, és nagyon sokféle módon rögzíthető, nem kell hozzá vezeték, egy feltöltéssel nagyjából 30 órát bír. Be lehet táplálni rá konkrét útvonalat érintési pontokkal - mobiltelefonnal párosítható, tehát a tervezést azon lehet végezni, magán a kütyün csak az utasítás jelenik meg.

Van benne gyorsulásérzékelő, giroszkóp és GPS-vevő is, tehát pontosan tudja, hogy a motoros hol és milyen tempóval halad, így viszonylag pontosan tud kalkulálni.

Úgy tűnik, hogy a célközönség meglátta benne a fantáziát, a Kickstarter kampány két napja indult, és már majdnem összejött a kitűzött cél.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.