Dögös lett az új Honda Super Cub

2018.07.02. 11:30

A Honda bemutatta a Super Cub C125-öt, a valaha volt legnagyobb és legerősebb Cub változatot. A Super Cubból hatvan év alatt több mint 100 millió darabot gyártottak, ez olyan mennyiség, hogy sorba rakva őket ötször körbeérnék a földet, szóval nem mondanám, hogy nem voltak komoly elvárások a most bemutatott modellel szemben.

super-cub

A stílus hibátlan, egy pillantással beazonosítható, stimmelnek a jellegzetes idomok és a körváltó is. Ugyanakkor rengeteg apróság jelzi, hogy 2018-at írunk, például a ledes világítás, hosszabbak a rugóutak és van hozzá kulcsnélküli indítás.

A Honda ezúttal nem egy igáslovat készített, hanem már tudatosan a Cub köré kialakult kultuszra építenek, és már részben divattárgynak tervezték - és elég jól is néz ki a kéttónusú kék fényezés a piros üléssel.

A motor teljesítményéről és áráról nem esett szó.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.