Elkészült minden idők legerősebb Vespa GTS-e

2019.02.12. 12:50

A Vespa idei egyik újdonsága a GTS300 HPE, amelyet nyugodtan tekinthetünk a cég tötrténetének legerősebb modelljének a maga 23,5 lóerejével. Nem nyúltak igazán mélyen bele, az eddigi 22 lóerős csúcsteljesítményhez érkező másfél lovat az új Magneti Marelli ECU-nak köszönhetjük, ráadásul már tudja az Euro5-ös szabványt is. Emellett új az ülés és a ledes fényszóró, illetve módosították az acél önhordó karosszériát.

A továbbfejlesztett GTS család öt modellből áll: az alapmodell Vespa GTS mellett lesz GTS Touring, GTS Super, GTS Supersport és a Vespa GTS SuperTech változat. Ezek közül a GTS Supertech az igazi újdonság, melynek a 4,3 collos színes TFT kijelzőjét párosítani lehet okostelefonokkal.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.