Kereskedők szivárogtatták ki az új Indiant

2019.07.31. 16:33

Az Indian kereskedői konferenciájáról szivárgott ki az amerikai motorgyártó legújabb modelljének a képei - az Indian Challanger legkorábban a Sturgis Motorcycle Rally-n mutatkozott volna be, de néhány részlet most idő előtt kikerült. A videó snittjeiből kiderül, hogy egy fejidomos túracruiser lesz, ledes fényszóróval és világító indiánfejjel az első sárvédőn.

A legnagyobb érdekessége a PowerPlus 108-nak keresztelt, új, 1770 köbcentis, vízhűtéses, két vezérműtengelyes blokk, ami várhatóan 120 lóerőt ad majd le, és további típusokba is fogják szerelni.

powerplus

A PowerPlus 108 a Harley-Davidson Milwaukee-eight 107 blokkjára válasz az Indian részéről - mármint lökettérfogatban, az Indian ugyanis inkább elengedi a léghűtést és a klasszikus, nyomórudas vezérlést, és a teljesítményt választja.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.