Ne hívd 959-nek, ez az új Ducati Panigale V2

2019.10.25. 12:01 Módosítva: 2019.10.25. 12:01

Már a bemutató előtt tudni lehetett, hogy a Ducati frissíti a Panigale 959-et, hogy megfeleljen az Euro5-nek, és kémfotók alapján az is megvolt, hogy a formáját a Panigale V4-hez igazítják. Most pedig kiderült, hogy a nevét is - innentől Panigale V2-nek hívják.

A formai felzárkózás jól sikerült, szinte megszólalásig hozza a négyhengeres megoldásait, beleértve az egykarú lengővillát is - a legkönnyeben a kipufogóról és a váz mellett futó idomok alapján lehet őket megkülönböztetni.

A Ducati szerint a Panigale V2-t úgy alakították át, hogy otthonosabb legyen a sportmotorosok számára - 155 lóerővel, 103 Nm nyomatékkal és 153 kilós száraz tömeggel nagyon impozánsak az adatai, tökéletes középsúlyú csapásmérőnek tűnik.

Az elektronikai csomag is csúcs, nem spóroltak rajta, ez is IMU-val vezérelt egység - kipörgésgátló, motorfék-szabályzó, kanyar ABS, kétirányú gyorsváltó egyaránt jár hozzá.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.