A Triumph már teasereli az új 900-as Tigereket

2019.11.15. 13:02

Egy rövid videót adtak ki, és a videó hosszával vetekedő szöveget: "az új Tiger 900 Rally és GT sorozat. Kaland, átalakulva."

A 900-as Tigerek az aktuális 800-as sorozatot váltják, és a nehezen dekódolható aktuális alváltozatokat - XR, XRX, XRT, XCX, XCA - egyszerűbb nevekkel illetik, a Rally várhatóan a 21-es első kerékkel és fűzött felnikkel szerelt offroad változat lesz, míg a GT az öntött kerekes, 19 collos első gumis kivitel.

A lökettérfogat nőni fog, amellyel együtt a nyomaték is - hogy teljesítmény miként változik, azt nehéz megjósolni, simán lehet, hogy az A2-es fojthatóság miatt maradnak a 95 lóerőnél.

Az új háromhengeresen kívül lecserélik a fényszórókat is, új lesz a nappali menetfény, illetve aranyszínű Showa villákra is számíthatunk, valamint a csúcsváltozatoknál Brembo monoblock féknyergek gondoskodnak majd a lassításról.

A hivatalos bemutató december 3-án lesz, legkésőbb akkor kiderül minden részlet.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.