2%-ot ad Lorenzo a visszatérésnek

2020.03.20. 14:36

Rossz nyelvek szerint Lorenzo azért vonult vissza, hogy szabaduljon a Hondától és a kudarctól. Pár hónap után aztán a Yamaha tesztpilótájaként tért vissza, majd bejelentette, hogy újra indul futamon, igaz, csak szabadkártyával. Nemrég lenyilatkozta, hogy 98%-ban elégedett a jelenlegi pozíciójával, és csak akkor térne vissza a versenyzéshez, ha Yamahával mehetne - ez pedig az óvatos és burkolt megfogalmazása annak, hogy elfogadná a Petronas SRT ajánlatát, és ha kell, újra Rossi csapattársa lenne.

837761

Ez a forgatókönyv nem tűnik valószínűnek: jelenleg úgy néz ki, hogy Quartararo kerül a gyári csapatba, Rossi pedig vagy visszavonul, vagy megy a Petronas-hoz. Ha Rossi visszavonul, lenne hely Lorenzonak, viszont ha nem, akkor egyrészt nem dobnák ki Morbidellit, illetve abba sem mennének bele, hogy két öregfiút alkalmazzanak egy csapatban.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.