Barbera lopathatta el tavaly a Team Tóth versenymotorját

2020.05.11. 12:45

Valamivel több, mint egy évvel ezelőtt indult a bizarr történet, amikor a Supersport VB harmadik, aragóni fordulója előtt - mármint konkrétan pár órával a verseny előtt - a Team Tóth csapat bejelentette, hogy ellopták a Yamaha R6 versenymotorjukat.

A furcsa eltűnés előtt egy nappal zördült össze a csapat és az akkori versenyzőjük, Hector Barbera, aki megtagadta a versenyzést, mert nem találta megfelelőnek a motort - igaz, az előző futamokon negyedik és hetedik helyen végzett amúgy.

Bár a spanyol rendőrség bekapcsolódott a nyomozásba, a motor nem került elő, Barbera pedig a szezont a Brit Superbike-ban folytatta. A Team Tóth szerint a motor eltűnésében benne volt Barbera keze, Barbera pedig Instagramon arról írt, hogy a csapat elmaradt a fizetésével.

A Team Tóth-nál úgy vélik, hogy Barbera két szerelőjét utasította, hogy vigyék el a paddock-ból a motort, és állítják, ezt bizonyítani is fogják a tárgyaláson, mely egyelőre a világjárvány miatt csúszik.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.