Giga hitelt kapott a Piaggio a fejlesztésre

2020.07.06. 11:56

A Piaggio Group 60 millió eurós, azaz 21 milliárd forintos hitelt kapott a Banca Monte dei Paschi di Siena és a Cassa Depositi e Prestiti bankoktól, hogy a motorgyártó abból finanszírozza a fejlesztéseit.

Piaggio-Logo-scaled

A Piaggio Group sajtóközleménye szerint a hitelkeretet egy fenntarthatósági projektbe fogják forgatni, például csökkentik a járműveik fogyasztását és optimalizálják a gyártást. Mindennek a célja, hogy a Piaggio és a hozzájuk tartozó márkák (Aprilia, Moto Guzzi, Vespa) gyártása továbbra is Olaszországban maradhasson, és ne kelljen gazdasági okokból a távol-keletre kiszervezni a feladatot.

A hitelt biztosító két bank ezzel a pénzügyi segítséggel igyekszik támogatni a olaszországi termelést, hogy a gazdaság talpra tudjon állni a koronavírus után.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.