A terepmotorosoknak ez szó szerint fény az éjszakában

2020.07.24. 11:44

A Husqvarna egy új ledes fényszórót dobott piacra, amely az összes TE, TX és FE (TE = kétütemű enduró, FE = négyütemű enduró, TX kétütemű cross country modell, hivatalosan az amerikai piacra gyártják). Teljesen racionális döntés egy ilyet a nyár végén bemutatni, most már érezhetően rövidülnek a nappalok, vagyis egy jó lámpa életmentő lehet.

A hivatalos kiegészítőként árult ledes lámpa állítólag jelentősen jobban világít, mint a hagyományos társai - az 1500 lumenes fényerő és az 5500 kelvines világos fény kellemesebbé teszi a sötétedés utáni endurózást. A felszerelésük egyszerű, plug and play, a fent említett modellek első maszkjába pontosan illeszkedik, csak csavarozni kell és átdugni a csatlakozókat. A lámpa tartósságát a Husqvarna gyári endurócsapata tesztelte a VB-n, és állításuk szerint a nehéz körülmények ellenére is hibátlanul működött.

A lámpa rendelkezik távolsági és tompított fénnyel, illetve teljesen le is kapcsolható.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.