Belpiacos modell lett a Honda Dioból

2021.02.15. 14:06

Az új Honda Dio csak japán belpiacra készül, de később várhatóan egész Ázsiában kapható lesz, Európába viszont nem hozzák, ugyanis nem teljesíti az Euro5-öt.

Első pillantásra is látszik, hogy teljesen új a forma, az ülés alatt egy 18 literes tárolót alakítottak ki, amelybe egy full face sisak is belefér. Műszakilag a nálunk is ismert Honda Vision 110-zel rokon, tehát ebben is egy 110 köbcentis egyhengeres van, 8,6 lóerővel.

A lassításról elöl tárcsa-, hátul dobfék gondoskodik, extrákról pedig igen nehéz beszélni, ugyanis egy immobiliserben és egy analóg műszerfalban ki is merül a felszereltségi lista. Se ledes lámpa, se USB töltő, sem kulcsnélküli indítás - ez egy minimalista igásló, ennek megfelelő áron, forintra átszámítva 630 ezer forintot kérnek érte.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.