Versenymóddal frissítette az Alpinestars a légzsákmellényét

2021.03.20. 08:01

A motoros légzsákok folyamatosan fejlődnek, az Alpinestars a saját Tech-Air5 légzsákos mellényéhez például egy Race módot adott hozzá, amely egy firmware frissítéssel bluetooth-on keresztül megy fel rá a telefonos applikációról.

Alpinestars-Tech-Air-5-airbag-vest-13

A TechAir-5 utcára és könnyű terepezéshez való a gyári leírás szerint, azonban a race móddal már versenykörülmények között is használható, ha a megfelelő kabát vagy bőrruha alá vesszük, melyben van 4 centi extra hely a mellkas körül. Apró érdekesség, hogy az Alpinestars a mellimplantátummal rendelkező nőknek nem ajánlja a Tech-Air használatát.

A légzsákos ruhák még közel sem érték el a fejlesztési lehetőségek végére, például az Alpinestars-nál javában dolgoznak a Dakaron debütált offroad-légzsák lakossági változatán.

Az ADAC légzsáktesztjét (Alpinestars, Dainese, Held) itt foglaltuk össze.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.