A szelepvezető miatt komplett blokkot cserélnek a Multistrada V4-nél

2021.03.30. 11:05

Alig indult el a Ducati Multistrada V4 forgalmazása, máris meghirdettek egy visszahívási akciót, melynek keretein belül kompletten cserélik a V4-es blokkot.  A problémát a szelepvezetők adják, melyek gyártási hiba miatt túlzott kopásnak vannak kitéve, így idő előtt teljesítményvesztést okozhatnak. 

A szelepvezetőket két beszállítótól vásárolják, és ezek közül az egyik gyártó bizonyos sorozatú termékével kapcsolatban arra jutottak, hogy nem elég tartós, és meghibásodáshoz vezethet. A visszahívási akció tehát nem a legyártott összes motor 50%-át érinti, hanem annál lényegesen kevesebbet, például egész Észak-Amerikában mindössze 60 darabot.

A hibás szelepvezetővel szerelt modellek tulajdonosait értesítik, és a szervizben kompletten cserélik a V4-est.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.