Kiszivárgott a Yamaha YZF-R7

2021.05.15. 09:24

A Yamaha alig adta ki az első fényszórót megvillantó második teaser videót a 2021-es YZF-R7-ről, máris kiszivárgott a teljes motor fotója, amely valószínűleg az észak-amerikai importőrtől került ki.

Az első remek hír, hogy az R7 ütős lett. Üdvözöljük a fordított villát és a radiálisan rögzített első féknyergeket, melyek a várttal szemben érdemi előrelépést jelentenek az alapot adó MT-07-hez képest. Hogy milyen állítási lehetőséget kínálnak hozzá, arról még nincs hír, de kezdetnek mindenképpen izgalmas. Ezen felül úgy néz ki, hogy a vázat megerősítették azon a részen, ahol a lengővilla csatlakozik, a lengővilla viszont változatlannak látszik. 

A motor külseje az R6-ot idézi, vagány és sportos, a két ledes menetfény közé helyezték el a fényszórót - oda, ahol egyébként egy komoly sportmotoron a ram air lenne. A kerekekhez és a kipufogóhoz ránézésre nem nyúltak, és egyelőre az sem derült ki, hogy ellátták-e új elektronikákkal.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.