Új Harley épül a Revolution Max blokk köré

2021.06.22. 10:40

A hosszú ideje várt, majd idén februárban végre bemutatott Pan America túraenduró után most újabb, ugyancsak a Revolution Max blokk köré épülő gépet villantott meg egy fotó erejéig a Harley-Davidson. Ráadásul a bemutatót sem halogatják sokáig.

Screenshot%202021-06-21%20at%2022.12.27.png

Egyelőre annyit árultak el, hogy július 13-án jön az újdonság. Jochen Zeitz, a márka vezérigazgatója hozzátette, hogy a Pan America sikeres bevezetése után most a sportos gépek szegmensében mutatnak valamit. Nyilván ebből nem arra kell következtetni, hogy valami hasalós szupersportmotort rejtegetnek, sokkal inkább a saját stílusukhoz képest kell a sportos szót értelmezni.

Egyelőre tehát csak annyi biztos, hogy az 1252 köbcentis Revolution Max blokk köré építik ezt a modellt is. Az új V2-es a Pan Americában és a Pan America Specialban 150 lóerőt tud, a Harley-tól szokatlan módon a csúcsteljesítményre és a fordulatra hegyezték ki. Kérdés, hogy az ő értelmezésük szerint sportos gépben mennyire lesz eltérő a hangolása.

Noha arról még nem beszéltek, hogy tanulmány, vagy szériaérett modell bemutatására készülnek három hét múlva, erősen utóbbira lehet következtetni. Úgy tudni ugyanis, hogy még idén a kereskedésekbe kerül a legújabb Harley-Davidson.