Belehalt sérüléseibe Hugo Millán, a European Talent Cup spanyol tehetsége

2021.07.26. 08:37

Szörnyű tragédia árnyékolta be a European Talent Cup hétvégi futamát. A MotorLand Aragónon rendezett versenyen a sorozat egyik élmenője, Hugo Millán éppen a középmezőnyben csatázott, amikor tizenhárom körrel a vége előtt elesett. Éppen próbált talpra állni és lemenni az aszfaltcsíkról, a mögötte érkező lengyel Pawelecnek nem volt esélye elkerülni az ütközést.

hugo-millan-10.big

A mindössze 14 éves Millánhoz azonnal érkezett a segítség. Előbb a helyszínen, majd a pálya egészségügyi központjában próbálták ellátni, végül a zaragozai kórházba szállították, de életét már nem tudták megmenteni. A fiatal tehetség belehalt sérüléseibe A futamot félbeszakították.

Hugo Millán a versenyhétvégét megelőzően kétszer szerzett pole pozíciót, és négyszer állhatott dobogóra, így 86 ponttal második helyen állt a European Talent Cupban.

Nyugodj békében, Hugo!Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.