Íme, James Bond túraendurója

2021.09.22. 13:13

Igen hosszúra nyúlt a várakozás az új James Bond-film, a Nincs idő meghalni előtt, a premiert ugyanis többször elhalasztották a vírushelyzet miatt. Jelen állás szerint hazánkban szeptember 30-tól játsszák a mozik. Mindenesetre a Triumph már tavaly is mutatott egy 007-es motorkerékpárt, akkor a Scrambler 1200-ból faragtak Bond Editiont. Most a Tiger 900 Rally Pro következett.

Először is feketére fényezték a gépet, és annak szinte minden komponense ugyanezt a színt kapta. A Triumph-embléma, a Tiger-felirat és a Bond-logó pedig egyaránt arany – képről talán inkább bronz – lett. Ennyivel azért nem tudták le a projektet, így került fel egy Arrow kipufogó, egy szett Michelin Anakee Wild gumi, na meg fűthető nyereg. A TFT-kijelző pedig egy 007-es animációval indul gyújtásra.

Ebből a kivitelből mindössze kétszázötven darab készül, természetesen sorszámmal ellátva, amit a kormánybefogóba gravíroznak. A sima Rally Pro árára még háromezer fontot kell rádobni, vagyis mintegy 1,2 millió forintos felárat hoz a legendás kém.